Під Хмельницьким вантажівка в’їхала у кафе, троє загиблих

 

На Хмельниччині вантажівка DAF на швидкості в’їхала у кафе, внаслідок чого три людини загинули і ще двоє важко травмувалися.

Як повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області, аваріясталася в ніч з 29 на 30 грудня на перехресті неподалік села Давидківці Хмельницького району.

Вантажівка під керуванням 38-річного хмельничанина рухалася з Одеси у напрямку Хмельницького. На перехресті транспортний засіб з невстановлених причин з’їхав з дороги на узбіччя та врізався у недіюче кафе.

У кабіні автомобіля на той момент було п’ятеро людей – водій і четверо пасажирів. Троє з них – водій і двоє чоловіків 1990 та 1994 років народження – загинули на місці події. Ще двоє чоловіків, 1982 та 1994 р.н., госпіталізовані до обласної лікарні.

Рятувальникам довелося діставати загиблих та потерпілих за допомогою спеціального обладнання.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрите кримінальне провадження за ч.3 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна