Луценко знає, хто замовив Гандзюк. Із Шереметом і Гонгадзе важче

 

Коло підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета звузилося до декількох сот осіб.
Про це заявив генеральный прокурор Юрій Луценко в ефірі “5-го каналу“.

“Коло підозрюваних у виконанні [вбивства журналіста] дуже серйозно звузилось із декількох тисяч до декількох сот. Поки що ми йдемо за виконавцем”, – розповів Луценко.

На запитання, коли саме буде відоме прізвище виконавця вбивства, Луценко зазначив, що навіть ФБР не змогла надати Україні допомоги в цьому питанні.

Ведуча програми “Рандеву” Яніна Соколова також запитала, хто вбив Катерину Гандзюк, маючи на увазі замовника нападу з кислотою, внаслідок якого громадська діячка померла.

Луценко сказав: “Слідство назве. Прізвище буде озвучене тоді, коли слідчий прокурор матиме достатньо доказів. Я це прізвище вже знаю”.

Ведуча також запитала, хто замовив вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.
“Аналогічна відповідь. Можна все завершити за місяць, якщо Мельниченко привезе в Україну запис і оригінальний записуючий пристрій. Від чого він відмовляється з 2004 року. Чого відмовляється? Запитайте у Миколи Мельниченка”, – відповів генпрокурор.

Читайте також:
Друзі Гандзюк обіцяють радикальні дії в новому році

Другі роковини вбивства Шеремета: поліція і прокуратура розповіли про розслідування

Плата за “прослушку”: суд арештував майно майора Мельниченка, який ховається у США

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна