На Вінничині СБУ викрила провайдера, що транслював російські телеканали

 

СБУ у Вінницькій області викрила діяльність провайдера, який забезпечував трансляцію російських пропагандистських каналів.

Про це  у неділю, 23 грудня, повідомила прес-служба СБУ.

У повідомленні вказано, що провайдер без відповідної ліцензії надавав своїм абонентам програмну послугу з ретрансляції телеканалів.

Серед телеканалів, що пропонували глядачам, були заборонені для трансляції на території України російські пропагандистські канали, зокрема “Russia Today”.

“Правоохоронці також задокументували ретрансляцію провайдером низки телевізійних каналів без відповідних угод з власниками авторських і суміжних прав. У результаті їм нанесено збитки у розмірі декількох сотень тисяч гривень”, — додали у прес-службі.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 176 Кримінального кодексу України проведено санкціоновані слідчі дії в офісі приватного підприємства та виявлено технічне обладнання, яке, за попередніми висновками експертів, використовувалось для ведення протиправної діяльності.

Читайте також:

Україна більше не працюватиме з Росією у сфері телебачення, радіо та інформації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна