Компанія eBay пообіцяла зняти зі свого сайту товари з символікою “ДНР”

 

Компанія eBay, що спеціалізується на продажу товарів у інтернеті, пообіцяла зняти зі свого сайту товари з символікою “ДНР”.

Про це йдеться у повідомленні посольства України у США на сторінці у Facebook.

“За результатами звернення посла України в США Валерія Чалого до керівництва компанії eBay Inc. з закликом зняти з веб-сайту ebay.com товари з символікою терористичних організацій “ДНР” та “ЛНР” посольство отримало офіційну відповідь, в якій чітко зазначено, що компанія здійснить необхідні заходи та прибере зі свого веб-сайту згадану продукцію, оскільки ці дві організації включені до санкційних списків США та ЄС, а гроші, отримані від продажу вказаних товарів, можуть бути використані для їх фінансової підтримки”, — йдеться в повідомленні.

“Очікуємо на відповідні кроки Amazon Inc”, — заявили українські дипломати.

Як відомо, 21 листопада посольство України звернулося до Amazon та eBay із закликом зняти товари з символікою незаконних утворень окупованого Донбасу.

Читайте:
Один із кандидатів у президенти гальмував надання летальної зброї зі США, – Чалий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна