“Я вас всіх поріжу!”: на кордоні з Польщею сталася масова бійка

 

На пункті пропуску “Ягодин”на Волині на кордоні з Польщею трапилася масова бійка між протестувальниками та водіями.

Люди почали кидатися шинами, а одна з фур намагалася наїхати на активістів, які перекрили водію дорогу, повідомляє “Волинь 24”.

Протягом півгодини мітингувальники пропускають по три вантажівки з обох сторін кордону. Однак один із водіїв вантажного автомобіля вирішив проїхати без черги. Такі дії обурили протестувальників. Вони почали кидати в автомобіль шини та битися, а водій вигукував із автомобіля: “Я вас всіх поріжу!”, — повідомляє видання.

Протягом п’яти хвилин поліція не втручалася, однак коли мітингувальники почали жбурляти у вантажівки палаючі шини, а вантажівка почала рухатися на людей – втрутився спецпідрозділ поліції.

Водію вантажівки вдалося вирватися через блокувальників та проїхати кордон, за ним поїхали й наступні п’ять вантажних автомобілів.

Як повідомляла “Новинарня“, у неділю, 25 листопада, у Волинській і Львівській областях водії автомобілів на іноземній реєстрації перекрили пропускні пункти на кордоні з Польщею.

Паралізовано рух на пунктах “Рава-Руська”, “Краковець”, “Устилуг”, “Ягодин”, “Грушів”. На під’їздах до кордону утворилися багатокілометрові черги.

Читайте також:
Через блокаду “євробляхерів” на кордоні застрягли три автобуси з дітьми

“Євробляхери” блокують польський кордон. Кажуть – один загинув. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна