ООС: зросла кількість важких обстрілів, знищено двох бойовиків

 
Упродовж минулої доби, 17 листопада, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил мала ознаки до збільшення вогневої активності противника.
Окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому зафіксовано 10 випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

‘Так, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій з мінометів калібру 82 мм в районах населених пунктів Піщане, Жолобок, Новотошківське, Оріхове, Вільний, Троїцьке та Світлодарськ. Окрім того, поблизу Жолобка, хутора Вільного та Світлодарська противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру. По опорних пунктах неподалік Мар’їнки, Березового, Красногорівки, Гнутового, Лебединського та Широкиного окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів”, – ідеться у зведенні.

Під час бойових дій, 17 листопада, поранення несумісне з життям отримав один військовослужбовець Об’єднаних сил (за повідомленням Чернівецької ОДА, загинув Віталій Онуфрейчук зі 128 огшбр).
Він поліг минулої ночі, про що вже заявляли у штабі.

За даними розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ минулої доби знищено та ще двох – поранено.

Від початку поточної доби 18 листопада, станом на 7:00, противник, з гранатометів та стрілецької зброї, вів вогонь неподалік Гнутового. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна