На Донбасі посилилися важкі обстріли, ворогу завдано суттєвих втрат

 

У районі проведення операції Об’єднаних сил протягом доби 14 листопада бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, у п’яти випадках – із забороненого Мінськими угодами озброєння, поранено одного військового.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у ранковому зведенні.

Ворог обстрілював українські оборонні укріплення в районах населених пунктів Щастя, Старий Айдар, Кримське, Верхньоторецьке, Піски, Новоселівка Друга, Красногорівка, Гранітне, Павлопіль, Гнутове, Лебединське.

“Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з озброєння БМП, зенітної установки ЗУ-23-2 і мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об’єднаних сил поблизу хутора Вільний”, – йдется в повідомленні.

У ході бойових дій отримав поранення один військовий ЗСУ.

За даними розвідки, протягом 14 листопада трьох російських окупантів було знищено, ще троє – отримали поранення.

У штабі зазначають, що на початку доби 15 листопада, станом на 7:00, ворог активізувався на горлівському напрямку, здійснивши вночі два інтенсивні обстріли у районах Шумів та Південного із застосуванням мінометів калібру 82 мм.

Нагадаємо, 13 листопада фіксувалося менше обстрілів, в ЗСУ не було втрат, натомість знищено двох окупантів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна