У Чернівцях поліцейський відгамселив чоловіка за зауваження на парковці. ВІДЕО

 

У Чернівцях співробітник поліції жорстоко відлупцював чоловіка, через те, що той зробив йому зауваження про паркування авто.
Постраждалий наразі перебуває в лікарні у важкому стані.

Між двома чоловіками на парковці спочатку почалася словесна перепалка, потім один зненацька почав завдавати іншому удари руками й ногами, збив із ніг і далі вже лупцював його ногами, йдеться в сюжеті ТСН. Припинив лише, коли потерпілий лежав без руху.

З’ясувалося, що кривдник – колишній “коп” Владислав Дикий. Він донедавна був інспектором роти №1 батальйону Управління патрульної поліції в Чернівецькій області, але півроку тому перевівся із “патрульки” в управління захисту економіки Чернівецької області.

У відомстві наразі інцидент не коментують.

Депутати міськради Чернівців направили звернення до Міністерства внутрішніх справ та Генеральної прокуратури з проханням покарати винного.

Читайте також:
Комбриг Головашенко вирішив звільнитися зі служби
після скандального ДТП з солдатом

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна