У “Борисполі” затримали “казака”, який воював за “ДНР”. ВІДЕО

 

В аеропорту “Бориспіль” затримали бойовика, який воював проти України на Донбасі у складі так званого “казачьего войска донского”.

Держприкордонслужба спільно з СБУ встановили, що чоловік перебував у складі російських найманців і виконував завдання в районі міста Сніжне (окупована територія Донеччини).

“Викрили 29-річного чоловіка під час прикордонного оформлення, коли він прилетів у Київ із Білорусі. Крім того, прикордонники з’ясували, що наш співвітчизник, аби не попастися правоохоронцям на лінії розмежування в районі операції Об’єднаних сил, вирішив не прямувати через контрольні пункти в’їзду-виїзду, а залишив межі України через один із закритих пунктів пропуску в Луганській області”, – зазначено в повідомленні ДПСУ.

“Окрім відповідальності за порушення порядку виїзду з тимчасово непідконтрольної територію України, українця може очікувати кримінальна відповідальність.
Заходи зі встановлення всіх обставин правоохоронцями тривають”, – зазначили прикордонники, передавши “казака” поліції.

Читайте також:
Колишній бранець “ЛНР” втік до України, щоб бойовики не ув’язнили знову

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна