За тиждень ми станемо свідками судового шоу над політв’язнями Кремля у Криму, — Гончар

 

Українського бранця Кремля, члена редколегії журналу “Чорноморська безпека” Дмитра Штибликова, який донедавна перебував у колонії строгого режиму в м. Омськ (РФ), де відбував п’ятирічний термін ув’язнення за сфальсифікованою ФСБ “справою диверсантів”, терміново етапують із місця заґратування у невідомому напрямку.

Про це повідомив президент центру глобалістики “Стратегія-XXI”, громадський діяч Михайло Гончар на своїй сторінці у Facebook.

Інших “диверстантів” — Олексія Бессарабова та Дмитра Дудку продовжують утримувати в СІЗО Севастополя ось уже майже два роки.

Ув’язнені відкидають будь-які звинувачення, показуючи на фактах фабрикацію справи ФСБ.

Ще один “диверсант” Олексій Стогній вже доставлений з Керченської колонії в Симферопольське СІЗО.

“Припускаю, що ФСБ через окупаційне “правосуддя” готує шоу по “справі диверсантів”. Вона вже розвалювалась навіть у всеціло підконтрольному “суді”, оскільки усе шито білими нитками. Кремлівський режим, потрапляючи дедалі більше під міжнародний тиск, особливо на тлі голодувань “терориста” Сенцова та “екстреміста” Балуха, недавніх подій в Керченському політехнічному коледжі спробує довести у притаманній пропагандистській манері, що “терористи” та “диверсанти” справжні, навіть за обставин, коли жодної диверсії на території окупованого Криму та Севастополя не мало місця, а масове вбивство в Керчі – прямий наслідок мілітаризації та дебілізації суспільної свідомості кримчан окупантами“, — пише Михайло Гончар.

Читайте також:
У четвер Сенцову присудять премію Сахарова, – Йозвяк
Балуха етапували до колонії, – Чийгоз

На його думку,  інших “диверсантів” також можуть доставити в суд для свідчень проти Бессарабова та Дудки. “Схоже, на них зараз захочуть відігратись на тлі Керченської трагедії, яка показала варварську та антилюдську сутність кремлівського режиму”, — вважає Гончар.

Громадський діяч зауважив, що путінській клептократії зараз, як ніколи, потрібні вороги. “Припускаю, що за тиждень ми дистанційно станемо свідками судового шоу з сенсаційними “доказами”, гучними “зізнаннями”, таємними і явними “свідками”, заявами окупаційних “правоохоронців” щодо попередженнями ними куди більш масштабних за своїми наслідками “терактів” та “диверсій”, на тлі яких події в Керчі виглядають блякло, і, погляньте, мовляв, від чого ми вас, кримчан, врятували”, — припускає Михайло Гончар.

Читайте також:
Ганьба в ефірі: пропагандистка Скабєєва “взяла інтерв’ю” у загиблої студентки з Керчі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна