В ООС на КПВВ “Мар’їнка” на хабарі 3 тис. грн. затримали прикордонника

 

Співробітники Служби безпеки України зі складу Об’єднаних сил на Донбасі викрили на систематичних хабарах інспектора Краматорського прикордонного загону ДПСУ.

Про це в п’ятницю, 19 жовтня, повідомив прес-центр ООС.

“Оперативники спецслужби встановили, що посадовець налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від місцевих підприємців за безперешкодне переміщення товарів широкого вжитку на тимчасово окуповану територію Донецької області через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Мар’їнка».
Правоохоронці задокументували, що за хабар у майже 3 тис. гривень прикордонник надавав дозвіл на перетин транспортними засобами лінії зіткнення без належного огляду вантажів та контролю документів”, – сказано в повідомленні.

У межах відкритого кримінального провадження посадовцю повідомлено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (“Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище”).

Читайте також:
Контррозвідка ООС затримала підполковника за хабар від підлеглого офіцера.
ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна