В анексованому Криму людей розстрілював місцевий студент

оновлено

Теракт в окупованій Керчі  влаштував студент коледжу. Про це повідомив  представник окупаційної влади “глава Республіки Крим” Сергій Аксьонов в ефірі одного з телеканалів, передає “Інтерфакс“.

“Студент коледжу, навчався на четвертому курсі у цьому ж навчальному закладі”, — сказав Аксьонов.

Він також розповів, що ймовірний виконавець теракту в Керчі діяв один і запевнив, що ситуація в місті перебуває під контролем. За його словами, поки що неможливо сказати, з чим пов’язана трагедія.

“Слідчі органи працюють, тіло вбивці виявлено в бібліотеці на другому поверсі”, — повідомив “очільник Криму”.

За даними телеканалу “112 Україна“, підозрюваний — Владислав Росляков 2000 року народження. Його прізвище вдалося знайти у наказі про зарахування. Росляков вступив у 2015 році на спеціальність “Монтаж, наладка та експлуатація електрообладнання промислових і цивільних будівель”.

ОНОВЛЕНО. До слова, юнак був прихильником бойовиків “ДЛНР” і шанувальником глави Кремля Володимира Путіна. Про це свідчить стрічка на його сторінці у російські соцмережі  “ВКонтакте”. І хоча це, ймовірно, його старий акаунт, судячи з опублікованих постів, агресію Росії проти України в 2014 році він сприйняв позитивно.

Росляков ВК 2 Росляков ВК 7 Росляков ВК 1 Росляков ВК 3 Росляков ВК 6 Росляков ВК 5 Росляков ВК 4 Росляков ВК 8
<
>
Світлина із сторінки у соціальній мережі Владислава Рослякова

Читайте також:
Теракт в окупованій Керчі: у коледжі бачили автоматників. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна