Крисін не поїхав на етап до виправної колонії через хворобу

 

“Тітушковод” Юрій Крисін, попри рішення суду, відмовився їхати до Торецької виправної колонії №2 для відбування покарання у справі про вбивство журналіста В’ячеслава Веремія. Про це “Уніан” повідомила прокурор Генеральної прокуратури України Юлія Малашич.

28 вересня Крисін мав бути вивезений із слідчого ізолятора до місця відбування покарання. За словами прокурора, цю дату визначили ще за два тижні і був виписаний відповідний наряд адміністрації кримінально-виконавчої установи.

“Минулої середи захист Крисіна сподівався, що він залишиться у СІЗО, однак у них нічого не вийшло, а в четвер його зняли з наряду у зв’язку з нібито підвищеною температурою”, –  сказала Малашич. Це вже не вперше, коли нібито через хворобу Крисін зриває судові засідання.

Прокурор заявила, що на гарячу лінію Міністерства юстиції уже направлена відповідна скарга щодо невиконання рішення про етапування Крисіна до місця позбавлення волі.

Зараз Юрій Крисін перебуває у медичному відділенні Лук’янівського СІЗО. Тут він чекатиме наступного етапу до виправної колонії, який відбудеться 8 жовтня.

Читайте також:
“Путіна? Засуджую…” На виході з СІЗО Топаза-Кромського зустріли активісти. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна