Число жертв урагану “Флоренс” у США сягнуло 37

 

У Сполучених Штатах Америки кількість загиблих унаслідок урагану “Флоренс” зросла до 37 осіб.

27 жертв зафіксували у штаті Північна Кароліна, вісім — у Південній Кароліні, ще двоє людей загинули у Вірджинії, повідомляє CBS News.

Відповідно до заяв влади штатів, люди гинуть унаслідок підтоплень, падіння дерев, обвалення конструкцій будівель тощо.

У Північній Кароліні внаслідок стихійного лиха 343 тисячі людей залишилися без електрики в будинках. Також у штаті понад тисяча доріг залишаються закритими.

Північну Кароліну 19 вересня має відвідати президент Дональд Трамп. Раніше його піддали критиці за те, що він не погодився з офіційним числом жертв урагану “Марія” в Пуерто-Рико.

12 вересня у трьох штатах США запровадили режим надзвичайного стану через наближення урагану “Флоренс” та оголосили обов’язкову евакуацію.

“Цей шторм — монстр. Це надзвичайно небезпечний для життя історичний ураган”, — зазначив губернатор штату Північна Кароліна Рой Купер.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна