Президент Естонії у Дніпрі прибрала парк і відвідала Музей АТО. ФОТО

 

Президент Естонії Керсті Кальюлайд під час візиту в Україну у Всесвітній день прибирання, 15 вересня, взяла участь в прибиранні міського парку в місті Дніпро.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

“Я беру участь сьогодні у Всесвітньому дні прибирання в Дніпрі, де я допомагаю прибирати міський парк. Ми всі повинні зберегти нашу планету для майбутніх поколінь. Ми всі можемо зробити свій внесок сьогодні і в інші дні, щоб зробити наше середовище проживання більш чистим і красивим”, – написала Кальюлайд.

Під час спілкування з журналістами Кальюлайд зазначила, що в парку дуже багато пляшок від горілки, пива та води, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Своєю чергою мер Дніпра Борис Філатов заявив, що в місті ще є місця, куди “страшно зайти” – звалища і занедбані сквери, але, за його словами, за два роки “місто все ж стало чистішим”.

Під час перебування у Дніпрі президентка Естонії також відвідала Музей АТО.

У книзі відгуків вона залишила запис зі словами “Слава Україні, слава героям” (в оригіналі – “героїв”).

Крім того, Кальюлайд у Дніпрі побувала в піцерії “Ветерано”.

Як інформувала “Новинарня“, Керсті Кальюлайд у травні 2018 року стала першим лідером іноземної держави, який відвідав лінію розмежування на Сході України.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна