“Активісти проти ветеранів зі стріляниною”. На Харківщині поліція затримала загін рейдерів

 

У Харківській області поліція затримала близько 50 учасників рейдерського захоплення елеватора.
Про це повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв.

«У Харківській області рейдери захопили елеватор. У перестрілці п’ятеро поранених, серед них поліцейські, місцеві жителі, активісти і ветерани АТО. Багато галасу… Рішення про деблокування і звільнення підприємства прийнято розсудливо. Спецназ і переговірники спрацювали в тандемі. Затримуємо близько 50 учасників. Вилучаємо зброю. Природно, присутній і “джентельменський” набір: балаклави, бронежилети, палиці та ін.», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

За повідомленнями ЗМІ, 11 вересня в селищі Занки Зміївського району Харківської області під час сутички між місцевими жителями та групою невстановлених осіб, які намагалися захопити елеватор, постраждали четверо людей, у тому числі поліцейський. За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.
Попередньо встановлено, що група невідомих у балаклавах намагалася проникнути на територію елеватора, де зіштовхнулася з місцевими жителями.

Читайте також:
Ветеран АТО Жора Турчак описав схеми, як його
бойові товариші рейдерять фермерів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна