У “сухопутці” ЗСУ почався конкурс на найкращий танковий взвод

 

На Чернігівщині, на полігоні в смт Гончарівське, 28 серпня почався традиційний конкурс на найкращий танковий взвод Сухопутних військ Збройних сил України.

Протягом тижня на полігоні 1-ї окремої танкової бригади ЗСУ танкісти з різних бригад демонструватимуть свої вміння в спортивних і професійних номінаціях (керування танком, ведення вогню, наступального бою, злагоджені дії підрозділу тощо), повідомили в прес-службі КСВ.

Відкриваючи змагання, заступник начальника управління бойової підготовки командування Сухопутних військ ЗСУ полковник Олександр Шлюєв побажав учасникам гідно представити свою військову частину та здобути досвід, необхідний для виконання завдань за призначенням.

Переможці цього конкурсу будуть нагородженні відзнаками, цінними подарунками та грамотами КСВ.

Як інформувала “Новинарня” в попередні кілька років переможцем турніру незмінно ставав взвод Романа Багаєва з 14 омбр, який потім вигравав фінальні змагання по ЗСУ і двічі представляв Україну на “Танковому виклику сильної Європи” в Німеччині.

Читайте також:
“А якби в бою?..” Чесне інтерв’ю командира найкращого танкового взводу ЗСУ,
який знову останній на змаганнях НАТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна