У Львові ножем поранили поліцейського

 

У Львові під час затримання зловмисників 33-річний капітан поліції отримав ножове поранення, його госпіталізовано.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, сьогодні, 17 серпня, близько 4-ї години ранку під час відпрацювання Галицького району Львова оперативники помітили двох осіб, які аерозольною фарбою наносили написи на фасад будинку на вулиці Ковжуна.

Побачивши правоохоронців, зловмисники почали втікати. Під час затримання один з них раптово вдарив капітана поліції ножем.

Поліцейського госпіталізовано в хірургічне відділення з ножовим пораненням грудної клітки.

“Життю нашого оперативника наразі нічого не загрожує, стан його стабільний. Сподіваємося на його швидке одужання. Зловмисників затримано. Встановлено, що це 20-річні львів’яни. Сьогодні їм буде обрано запобіжний захід”, – розповів т. в. о. начальника Головного управління Національного поліції у Львівській області Тараса Сабанюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п’яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Читайте також:
У Києві затримали екс-зека, який напередодні вбив поліцейського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна