СБУ спіймала на хабарі в.о. голови суду на Вінничині

 

На Вінниччині Служба безпеки України спільно з детективами НАБУ під процесуальним керівництвом САП викрили на хабарі в. о. голови одного з районних судів області.
Про це 2 серпня повідомив прес-центр СБУ.

За даними джерел “Новинарні” на Вінниччині, ідеться про Барський районний суд.

Його суддю затримали “на гарячому” в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (“одержання хабара”).

Фото СБУ:

Барський райсуд - СБУ _ Барський райсуд - хабар Барський райсуд - СБУ суддя Олена Питель, Барський райсуд - СБУ
<
>

“Співробітники спецслужби встановили, що посадовець за посередництва адвоката вимагав 20 тисяч гривень від місцевого мешканця. За вказану суму зловмисник обіцяв закрити адміністративну справу за водіння в нетверезому стані.
Правоохоронці затримали суддю та посередника на робочому місці після отримання всієї суми неправомірної вигоди”, – ідеться в повідомленні СБУ.

Як відомо, в Барському районному суді Вінницької області працюють три судді: Віта Єрмічова (голова суду), Володимир Хитрук та Олена Питель.

На фото, поширених СБУ, чоловік із заблуреним обличчям за робочим столом у кабінеті та за столом, на якому розкладені купюри, візуально схожий на суддю Володимира Хитрука.

Читайте також:
На хабарі погорів суддя Солом’янського райсуду

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна