За тиждень бойовики втратили вбитими 8 осіб, – “ІС”

 

Протягом попереднього тижня бойовики російско-окупаційних військ на Сході втратили убитими вісім осіб.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у звіті групи “Інформаційний спротив” від 19 липня, який оприлюднив координатор “ІС” нардеп Дмитро Тимчук.

“За даними «ІС», за останній тиждень підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 8 осіб:
1-й армійський копус – 1 омсбр (Кальміуське) – 2 військовослужбовці, 9 ошмсп мп (Новоазовськ) – 4 в/с, 3 омсбр (Горлівка) – 1 в/с;
2-й армійський корпус – 7 омсбр (Брянка) – 1 в/с”, – сказано в повдіомленні.

Також у зведенні ідеться про те, що, з метою поповнення критичного некомплекту в особовому складі 1 і 2 АК, в населених пунктах на території ОРДЛО російське окупаційне командування почало агітаційну кампанію серед місцевого населення щодо призову на військову службу.

“При цьому робиться акцент на спрощення правил призову, збільшення граничного віку призову на військову службу до 60 років, а також можливості отримати безкоштовне медичне обслуговування і вищу освіту”, – зазначають в “Інфоспротиві”.

Як відомо, з початку “хлібного перемир’я” (1 липня) в лавах Об’єднаних сил унаслідок бойових дій загинув один військовий.

Читайте також:
У “ДНР” в середньому один-два “200-х” росіян щотижня, – Бородай

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна