На лінії фронту під Горлівкою знайшли плантацію конопель. ФОТО

 

Прикордонники зі складу Об’єднаних сил поблизу лінії зіткнення на Донеччині виявили велике насадження конопель.
Як передає “Новинарня“, про це ввечері 17 липня повідомив прес-центр ОС.

“Оперативні підрозділи Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби України зі складу Об’єднаних сил (…) систематично викривають діяльність «наркоділків», що намагаються організувати свій «чорний бізнес» безпосередньо в районі операції Об’єднаних сил.
Так, сьогодні, в ході реалізації наявної інформації про вирощування невідомими особами конопель поблизу лінії зіткнення, оперативні співробітники Держприкордонслужби із залученням бійців оперативно-бойової прикордонної комендатури зі складу Об’єднаних сил спільно з представниками управління з протидії наркозлочинності ГУНП у Донецькій області здійснили рейд по ділянках, де, можливо, знаходяться зазначені посіви.
В результаті чого на одній з галявин у лісосмузі поблизу н.п. Зайцеве Бахмутського району Донеччини було виявлено близько 3 гектарів посіву конопель чисельністю понад 15 тисяч кущів“, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що на місце виявлення викликано оперативно-слідчу групу Національної поліції.

Планується внесення відомостей до ЄРДР за ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Тривають заходи щодо встановлення кола причетних осіб та знищення насаджень.

Читайте також:
В зоні АТО виявили плантацію коноплі. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна