У Києві із травмата стріляли в журналістку СТБ

 

У Києві в п’ятницю ввечері, 6 липня, біля залізничного вокзалу чоловік вистрілив із травматичної зброї, поранивши журналістку телеканалу СТБ Євгенію Мотрич. Стрільця затримали.

Про інцидент повідомив її чоловік Тарас Семенюк, передає “Громадське“.

“Вона сильно не постраждала. Ми підіймались до вокзалу, йшли на поїзд. І поряд сиділи троє чоловіків, і один з них витяг пістолет, вистрілив у землю, коли поряд ішла дружина із маленькою дитиною. Куля зрикошетила і влучила їй у живіт”, – повідомив Семенюк.

Чоловік журналістки пояснив, що зловмисник стріляв із травматичної зброї. За його словами, він вистрелив раптово, не було жодного конфлікту.

“Можливо, він хотів налякати співрозмовників, можливо, хотів похизуватись», — зазначив Семенюк.

За його словами, дружина перебувала в шоковому стані, адже під час інциденту на руках у неї була дитина.

Стрільця затримали, ним виявився слюсар-сантехнік підприємства “Укренерго”.

Поліція оперативно прибула на місце, додав чоловік журналістки.

Згодом сама Євгенія прокоментувала інцидент у “Фейсбуці”: “Після вечірнього інциденту на вокзалі я жива і практично здорова. Слава Богу, все обійшлося великим синцем на животі і сильним стресом. Головне, що не постраждав малий (бо був в сантиметрі), а стрільця затримали”.

Читайте також:
П’яний помічник депутата Мамчура підстрелив хлопчака на стадіоні. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна