Журналісти показали, як охороняють Кримський міст. ВІДЕО

 

Росгвардія і ФСБ РФ посилено охороняють Кримський міст як стратегічний об’єкт: на бойових катерах, безпілотних субмаринах і з десятками камер спостереження. Про це йдеться в сюжеті “Крим.Реалії”.

“Керченський міст охороняють на землі, з неба і під водою. На всіх 18 км автопотік контролюють одразу три блокпости: на в’їзді з Керчі, Тамані й на острові Тузла. Поліцейські зупиняють кожен десятий автомобіль, особливо якщо авто на іноземних номерах із тонованими вікнами”, – йдеться в сюжеті.

Зазначається, що автобуси перевіряють усі без винятку. Частину пасажирів змушують навіть проходити через металошукачі і повний огляд особистих речей.

Як розповіли журналісти, з моря міст стережуть співробітники Росгвардії та спецслужби ФСБ.

Нагадаємо, церемонія відкриття незаконно збудованого транспортного переходу через Керченську протоку – із Краснодарського краю РФ в окупований Крим – відбулася 15 травня за участі президента Путіна.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна