Світоліна вилетіла від румунки Бузарнеску другий турнір поспіль

 

Українська тенісистка Еліна Світоліна у чвертьфіналі турніру в Бірмінгемі поступилася румунці Міхаелі Бузернеску – 3:6, 2:6. Про це пише iSport.

Світоліна першою заробила брейк-пойнти в четвертому геймі, але не зуміла їх реалізувати, а в наступному геймі вже сама упустила подачу. Бузернеску довела сет до перемоги, ще заробивши один брейк в кінцівці.

У перерві Еліна звернулася за допомогою до фізіо (їй заклеїли палець на правій руці). У другому сеті вже Бузернеску першої заробила брейк-пойнти і реалізувала їх, вийшовши вперед 3: 1. У сьомому геймі Світоліна нав’язала боротьбу на подачі суперниці, але реалізувати брейкпоінт вона знову не змогла. На наступній подачі українки Бузернеску отримала матчбол, який їй вдалося виграти.

Світоліна після поразки залишає турнір.

Нагадаємо, 1 червня Світоліна сенсаційно вилетіла з “Ролан Гаррос”, також програвши Бузернеску.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.