Викрадачці маленької дитини призначили занадто м’яке покарання, – прокуратура

 

Оболонський суд Києва оголосив вирок 21-річній мешканці столиці, яка викрала двомісячну дитину на Оболоні. Жінка повністю визнала свою вину та просила суд звільнити її від відбування покарання із встановленням випробувального терміну. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Прокурор просив суд призначити їй покарання у виді реального позбавлення волі строком на 2 роки.

Однакї суд призначив обмеження волі (тобто перебування у колонії-поселенні) терміном 2 роки. Прокуратура вважає вирок занадто м’яким та подаватиме апеляцію.

Нагадаємо, 20 жовтня минулого року зловмисниця викрала із дитячого садка в Оболонському районі столиці двомісячну дитину, яку у візочку залишив батько.

Наступного дня викрадачку затримали в селі Новосілки Вишгородського району Київської області. Немовля повернули рідним батькам. Свій вчинок жінка пояснила бажанням залишити дитину собі та видавати за власну.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна