Троє важко поранених бійців ООС у шпиталі Дніпра почали говорити

 

Трьох тяжко поранених бійців із зони бойових дій доправили до Дніпра протягом вихідних, 9-10 червня. Вони перебувають у реанімації лікарні імені Мечникова, передає “5-й канал”.

У 31-річного бійця кульове поранення ніг, перебиті артерії та велика крововтрата.

У 55-річного армійця – мінно-вибухові ураження. Уламками йому відтяло пальці рук, крім того, є черепно-мозкова травма.

Найважчий із військовослужбовців – 23-річний сапер Олександр. Він натрапив на ворожу міну-пастку при розмінуванні дороги. У бійця поранення голови, опік обличчя та шиї. Також в оці залишається уламок, після стабілізації стану його видалятимуть офтальмологи.

“Я концентрував увагу на міні, яку бачив, і виходить, що зачепив невідомий предмет. Він розірвався в мене під ногами. Я, чесно кажучи, не зрозумів, як стався цей вибух”, – пояснив травмований Олександр.

Як зауважив головний лікар дніпровської лікарні Сергій Риженко, всі троє бійців – у тяжкому стані.

“Всі троє вкрай тяжкі. Зараз проявляються елементи свідомості і вони почали говорити. При надходженні тяжкість була в усіх однакова – критична”, – пояснив головлікар.

Читайте також:
Тиждень ООС: знищено 16 бойовиків; в ЗСУ – 20 поранених і двоє зниклих

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна