Серед дівчат – військових медиків обрали “міс”. ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Конкурс серед жінок-військових медиків “Берегиня в погонах – 2018” відбувся у Хмільнику Вінницької області. У фінальній частині за почесне звання змагались 22 учасниці з різних куточків України. Це лікарі, медичні сестри, які представляють різні військово-медичні установи оборонного відомства та медичні служби бригад ЗСУ. Чимало з них є учасницями бойових дій на Сході України, а дехто з них приїхав прямо з передової.

На різних етапах конкурсу учасниці показали свої професійні вміння з медицини, змагались у силових вправах та плаванні, співали, танцювали і, звичайно, вражали своєю красою у вечірніх сукнях. Про це повідомляє “Народна армія“.

Перемогу здобула 28-річна вінничанка, медсестра відділення лікарсько-льотної експертизи ВМКЦ Центрального регіону старший солдат Світлана Кривіцька.

Світлана Кривіцька

Звання першої віце-міс завоювала слухачка Української військово-медичної академії молодший лейтенант м/с Вікторія Хухлей (Київ).

За підсумками конкурсу звання віце-міс вибороли: Наталія Дугарь (старший сержант, медична сестра військового госпіталю Полтави. Ця конкурсантка також нагороджена орденом “За мужність ІІІ ступеня”), Тетяна Херсонська (капітан м/с з Центральної стоматологічної поліклініки Києва), Ганна Марчук (капітан м/с з військового госпіталя Чернівців).

У номінації  “Міс чарівність” перемогу здобула старший солдат Ірина Гура (Миколаїв), у “Міс оригінальність” – сержант Тетяна Пінчук (Житомир), у “Міс глядацьких симпатій” – солдат Ірина Улян (Львів), у “Міс професійна досконалість” – капітан м/с Ганна Проненко (Київ), у “Міс творчість” – старший лейтенант м/с Крістіна Герасимчук (Рівне), у “Міс грація” – старший солдат Юлія Гуцол (Вінниця), у “Міс фото” – старший сержант Лариса Євмещенко (Біла Церква), у “Міс посмішка” – старший солдат Надія Степанюк (Київ).

0P9B7285-768x512 0P9B7180-768x512 0P9B7373-768x512 0P9B7035-768x512 0P9B6940-768x512 0P9B7409-768x512
<
>

Читайте також:
В ЗСУ обрали “міс” на конкурсі дівчат – військових медиків. ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна