Доба ООС: 32 обстріли, троє поранених

 

Упродовж доби неділі, 10 червня, російсько-окупаційні війська 32 рази порушили режим припинення вогню, з них сім разів – із застосуванням важкого озброєння, 120- та 82-мм мінометів.
Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру Об’єднаних сил.

На Луганщині найактивніші бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське. На Донецькому напрямку підрозділи ОС вели активну оборону в районі Опитного. Адекватну відповідь ворог отримав на Маріупольському напрямку – поблизу населених пунктів Павлопіль, Водяне та Лебединське.

Під час бойових дій троє наших захисників отримали поранення. Поранених невідкладно евакуйовано до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує, зазначають у штабі.

“В результаті ведення активної оборони, за даними розвідки, один окупант знищений та три – поранені“, – зазначено у зведенні.

Вночі з початку поточної доби, 11 червня, в районі смт Новотошківське в Попаснянському районі противник застосував заборонені міжнародними домовленостями 122-мм артилерійські системи, наражаючи на небезпеку мирних мешканців найближчих населених пунктів.
Станом на 7.00 ранку втрат у ЗСУ немає, йдеться у зведенні.

Читайте також:
Сепаратисти “ЛНР” сплатили Україні частину боргу за воду

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна