Доба ООС: 30 обстрілів, бойовики вдарили по ДФС

 

Упродовж минулої доби, 4 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була контрольованою, інтенсивність бойових дій залишалась на попередньому рівні.

“Російсько-окупаційні війська 30 разів вдавалися до прицільного вогню по наших позиціях, з них 10 разів застосовували артилерію та міномети. Підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу”, – ідеться в ранковому зведенні прес-центру ОС.

Зазначається, що бої тривали в районі населених пунктів Кримське та Новотошківське, що на Луганщині, на Горлівському напрямку – в районі населеного пункту Зайцеве.
Не припиняються бойові дії на Донецькому напрямку поблизу Авдіївки, Пісок, Красногорівки, Мар’їнки та Новотроїцького, на Маріупольському напрямку – в районі населеного пункту Лебединське.

“Бойовики не припиняють обстріли цивільних об’єктів. Так, увечері 4 червня, близько 21:00, окупанти обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію (ДФС). Обслуговуючий персонал був вимушений ховатися у бомбосховищі та залишився чергувати на об’єкті другу добу поспіль. Інформація про пошкодження ДФС уточнюється”, – сказано у зведенні.

Під час бойових дій минулої та поточної доби втрат серед наших захисників немає.

За даними розвідки, двох окупантів було знищено та шістьох поранено.

Читайте також:
Бойовиків-наркоманів у ОРДЛО використовують
як “приманку” для снайперів, – розвідка

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна