Накрив собою доньку: лікарі борються за життя пораненого військового ЗСУ. ВІДЕО

 

До Дніпровської лікарні ім. Мечникова протягом вихідних гелікоптером доставили п’ятьох військовослужбовців, які отримали поранення на передовій. Загрози життю трьох поранених немає, вони перебувають у стані середньої тяжкості. Ще двоє − у вкрай тяжкому стані, повідомив “5 канал“.

Одному з них, 48-річному чоловіку, уламок снаряда влучив у голову під час обстрілу під селищем Нікольське на Донеччині. Він накрив собою 26-річну дочку, яка служить у ЗСУ медиком.

Батько й дочка родом із Кропивницького. Нині пораненого вже прооперували − у нього набряк мозку. Ще одного − 35-річного військовослужбовця з Харківщини поцілив снайпер. Медики намагаються стабілізувати його стан.

“Украй важке поранення у батька. Ви бачите – велика гематома, він своїм тілом прикрив свою доньку, проте стан такий тяжкий, що доведеться не одну добу проходити лікування у реанімаційному відділенні. Інший потерпілий зазнав поранення в голову. Поламані кістки черепа, є метал в голові. Украй важкий”, − зазначає головний лікар лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

Читайте також:
Війна біля Торецька: школярка загинула під час обстрілу, чоловік підірвався на міні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна