ООС: 38 обстрілів, знищено двох окупантів

 

Минулої доби, 23 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною, бойові дії тривали вздовж всієї лінії зіткнення.
Російсько-окупаційні війська, нехтуючи Мінськими угодами, 38 разів порушували режим припинення вогню, з них вісім разів – застосовували по позиціях ЗСУ міномети.
Про це повідомляє прес-центр ОС.

“На будь-яке застосування зброї противник отримав адекватну відповідь від підрозділів Об’єднаних сил”, – зазначено в ранковому зведенні.

Найбільш напружена обстановка була в районі населених пунктів Кримське, Троїцьке, Зайцеве, Гранітне, Опитне, Павлопіль та біля шахти “Бутівка”.

Під час бойових дій двох наших захисників було поранено. Їх евакуйовано до госпіталю й надано кваліфіковану медичну допомогу.

За даними розвідки, знищено двох та поранено трьох окупантів.

Також у прес-центрі ООС заявили, що російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим тиші поблизу селища Станиця Луганська, аби на цій ділянці не відбулось розведення військ згідно з досягнутими раніше домовленостями.

Читайте також:
На Донбасі загинув молодий снайпер з Вінничини Богдан Коломієць

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна