Євробачення: російські ЗМІ образилися на Меловіна, який “демонстративно їх проігнорував”

 

Представник України на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення-2018”, виконавець з Одеси Melovin (Костянтин Бочаров), “образив” у Лісабоні російських журналістів.

Як пишуть російські ЗМІ, Melovin “демонстративно проігнорував” їх на прес-конференції перед другим півфіналом.

“Він тримався дружелюбно з представниками ЗМІ всіх інших країн, але з пресою з Росії спілкуватися відмовився”, – пише, зокрема, Газета.ru.

Видання також зазначає, що співак висловив своє ставлення до колишніх учасниць від України на “Євробаченні” Світлани Лободи та Ані Лорак, які гастролюють у Росії.

“Я великий фанат своєї країни. Я з України і дуже цим пишаюся… Я не знаю, що в голові у цих артистів, як вони міркують і який висновок роблять зі слова «музика». Я б не робив так, як робили вони. Я фанат своєї країни, у мене є своя чітка позиція. Я люблю Україну”, – сказав Melovin.

Зазначимо, що на офіційних заходах у Лісабоні український виконавець розмовляє виключно українською мовою (хоча в Україні постійно розмовляв російською).

Цей факт став іще однією “червоною ганчіркою” для російських ЗМІ, які активно висміяли Меловіна за те, що він “забув рідну мову” (до них приєдналися й деякі українські).

Річ у тім, що на прес-конференції 4 травня Melovin, розповідаючи про те, як багато йому пишуть прихильники, забув слово “листів” (російською – “писем”) і перепитав його у перекладачки.

Нагадаємо, сьогодні, 12 травня, у столиці Португалії відбудеться фінал пісенного конкурсу “Євробачення-2018”.

Представник України Melovin з піснею Under the Ladder виступить у ньому першим.

Як писала “Новинарня“, 10 травня Melovin вийшов у фінал за результатами другого півфіналу, в якому виступав під значно вигіднішим останнім номером.

У цьому ж півфіналі виступала й представниця Росії Юлія Самойлова, якій у 2017 році заборонили в’їзд до України на “Євробаченні-2017” через незаконне відвідання Криму. За підсумками голосування у фінал “ЄБ-2018” вона не потрапила.

Окрім представника України, у фіналі конкурсу в Лісабоні виступатимуть виконавці з таких країн (у порядку виходу на сцену): Іспанія, Словенія, Литва, Австрія, Естонія, Норвегія, Португалія, Велика Британія, Сербія, Німеччина, Албанія, Франція, Чехія, Данія, Австралія, Фінляндія, Болгарія, Молдова, Швеція, Угорщина, Ізраїль, Нідерланди, Ірландія, Кіпр, Італія.

Читайте також:
Поп-співак Козловський спробував пояснити, чому він 9 травня виступив у Москві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна