Adidas зняв з сайту одяг з радянською символікою

 

Після гучного скандалу німецька компанія Adidas припинила продаж на своєму сайті спортивного одягу із зображенням герба СРСР та написом USSR. Відповідні товари вже відсутні на офіційній сторінці фірми, повідомляє “Новинарня“.

“Ми взяли до уваги повідомлення про опис продукту та зробимо певні висновки”, – цитує представників компанії “Німецька хвиля”.

Як повідомляла “Новинарня“, в інтернеті знайшли новинку від бренду спортивного одягу Adidas – сукні-майки під назвою Russia Tank dress (плаття “Російський танк” – гра слів, tank англійською означає також баскетбольну майку). Сукня має червоний колір, герб Радянського Союзу та напис USSR на грудях. У зв’язку з цим литовські користувачі соцмереж масово поширювали хештег #Stopadidas – як на офіційній сторінці виробника, так і на власних сторінках. Долучитися до акції вони закликають і українців.

Читайте також:
УІНП нагадав “Адідасу” про відповідальність за одяг з радянськими символами

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна