“Не судьба”. Круїзний рейс із Сочі в Крим знову скасовано, тепер – через пожежу

 

Скасовано перший у цьому сезоні рейс російського круїзного лайнера “Князь Владимир” із Сочі (Краснодарський край) до окупованого Севастополя, що в Криму.
Як передає “Новинарня“, про це повідомила компанія-туроператор “Чорноморські круїзи” (РФ).

“Відправлення судна в рейс, заплановане 6 травня о 18:00 з морського порту Сочі, скасовано”, – йдеться в повідомленні на ФБ-сторінці туроператора.

Причиною для такого рішення стала пожежа на судні.

Зазначається, що в ніч на 6 травня в машинному відділенні теплохода “Князь Владимир” сталося займання. Пожежу було ліквідовано. Потерпілих немає.

Наразі визначають причини загоряння. Немає ясності щодо термінів усунення наслідків пожежі.

Варто зазначити, що раніше лайнер “Князь Владимир” мав вирушити в круїз 29 квітня, однак тоді рейс було також скасовано – перевізник заявив про технічні проблеми на судні.

“Князь Владимир” – уже сьома назва, яку отримав дев’ятипалубний круїзний лайнер, побудований 1971 року у Франції. Під прапор Росії судно стало в січні 2017 року – до того лайнер ходив по грецьких островах під назвою Roy Star.
Круїзи по Чорному морю “Князь Владимир” почав виконувати в червні 2017-го – із Сочі через Новоросійськ до окупованого Криму (Ялта, Севастополь).

Захід суден у порти окупованого Криму заборонено українським законодавством.

Читайте також:
Транспортний фронт: кримські реалії сполучення з РФ
і порушення портового ембарго

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна