Україна відкликає своїх представників з координаційних органів СНД

 

Українських представників незабаром буде відкликано з координаційних органів Співдружності Незалежних Держав. Доручення щодо підготовки цієї процедури президент Петро Порошенко дав міністру закордонних справ Павлу Клімкіну. Про це голова держави заявив під час засідання Ради національної безпеки і оборони в середу, 2 травня, повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

“Ми ретельно відпрацьовуватимемо ці позиції, але Україна більше не братиме участі у жодних координаційних органах СНД. Прошу, Павло Анатолійовичу, найближчим часом, протягом тижня, внести мені пропозиції про відкликання всіх наших представників із Мінська, з координаційних органів СНД. Нам там в умовах, коли дії координуються країною-агресором, нічого робити”, – підкреслив Порошенко.

Читайте також:
Луценко пояснила, як Україна скасує окремі частини угод з РФ і СНД

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна