Wizz Air оголосив про відкриття трьох нових напрямків з Києва: у Берлін, Франкфурт та Відень

 

Угорський лоукостер Wizz Air оголосив про відкриття трьох нових напрямків із Києва.

Як повідомив віце-президент авіакомпанії Стівен Джонс на прес-конференції в Києві 27 квітня, у 2018 році Wizz Air відкриє рейси з київського аеропорту Жуляни у Берлін, Франкфурт та Відень.

Рейси Київ–Берлін та Київ–Франкфурт авіаперевізник почне виконувати вже з 1 липня: спершу 4 рази на тиждень, а з 15 липня – щоденно.

Рейс Київ–Відень відкривається з 28 жовтня і одразу буде щоденним.

Квитки на нові напрямки вже можна придбати на сайті Wizzair.com

wizz-novi-napriamky

Переліт в одну сторону за базовим тарифом, який включає перевезення тільки ручної поклажі, обійдеться від 30 євро (близько 1000 грн.).
Але завжди можна дочекатися акційних пропозицій)

Зараз Wizz Air літає з Києва в аеропорт Франкфурт-Хан, який розташований недалеко від Франкфурта. На даний момент невідомо, чи планує авіакомпанія відмовитися від цього маршруту після запуску рейсів в основний аеропорт Франкфурта-на-Майні.

У березні угорська авіакомпанія оголосила про запуск рейсів на Відень із Харкова.

Із Києва в Берлін з вересня 2018 року обіцяє виконувати рейси ірландський лоукостер Ryanair, причому цінова пропозиція приблизно та сама – від 27,5 євро в один бік.
Щоправда, ірландці заанонсували перельоти Київ–Берлін за графіком 4 рази на тиждень.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна