На Донеччині затримали раніше судимого бойовика “ДНР” з Макіївки. ВІДЕО

 

Українські військовослужбовці на лінії розмежування затримали бойовика 11 омсп “ДНР”, який служив на посаді водія-механіка. Він представився і пред’явив документи на ім’я Руслан Вяльшин, родом із міста Макіївка, 04.09.1981 р.н.
Як передає “Новинарня“, відповідне відео 21 квітня поширило Військове телебачення України (Центральна телерадіостудія Мінборони).

“Днями українські військовослужбовці, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення, затримали чергового бойовика російсько-окупаційних військ. Ним виявився раніше засуджений, Вяльшин Руслан Ахметович, 1981 року народження”, – йдеться в анотації.

На відео чоловік у російському камуфляжі тримає військовий квиток “ДНР” та розповідає, що у 2015 році пішов до місцевого “військкомату”, щоб вступити до лав незаконних збройних формувань.

Руслан Вяльшин

“Перше місце служби – 9-й полк, вогнеметний взвод, механік-водій, село Безімінне”, – повідомляє Вяльшин.

За його словами, він нібито був механіком-водієм багатоцільового транспортера легкоброньованого (МТЛБ), ходив караули, ремонтував машини, охороняв їх разом з озброєнням, загалом служив до 6 січня 2016 року.

Після звільнення їздив на заробітки до окупованого Криму, а після повернення на Донеччину знову пішов у “військкомат” і потрапив в 11-й мотострілецький полк “армії ДНР” (механік-водій БТР).

Читайте також:
ЗСУ взяли в полон ще одного бойовика “ДНР”: Роман Толкущий з Єнакієвого.
ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна