Начштабу ВМСУ Гладкий відсторонений не через російське громадянство дружини, – МОУ

 

У Міністерстві оборони пояснили, що Роман Гладкий звільнений з посади начальника штабу – першого заступника командувача Військово-морських сил ЗС України через неналежне виконання службових обов’язків.
Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“Відповідно до подання, яке надійшло до міністра оборони України, було прийнято рішення щодо увільнення від займаної посади начальника штабу – першого заступника командувача ВМС ЗС України капітана першого рангу Романа Гладкого”, – сказано в повідомленні.

“Припущення деяких ЗМІ щодо інших причин увільнення не відповідають дійсності”, – зазначили в МОУ.

Нагадаємо, 18 квітня деякі ЗМІ написали, що міністр оборони України Степан Полторак відсторонив Гладкого від посади начальника штабу — першого заступника командувача ВМСУ на час проведення службового розслідування. За даними ЗМІ, предметом розслідування нібито стануть як фінансово-економічні порушення, так і інформація про російське громадянство дружини офіцера Олени.
Зазначалося, що перші два роки після початку війни дружина Гладкого начебто продовжувала разом з дітьми жити у тимчасово окупованому Криму, а донька займається плаванням і успішно виступала на змаганнях за Центральний спортивний клуб армії РФ.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна