Як військові АТО Великдень відзначали. ФОТО, СОЦМЕРЕЖІ

 

Підрозділи, які виконують завдання в районі проведення АТО на Донбасі, прозвітували про своє відзначення Великодня в соцмережі.

Новинарня” зібрала звіти з фото із “Фейсбуку” за підсумками 8 квітня.

Всеукраїнська акція “Подаруй паску воїну”

10 гірсько-штурмова бригада

93 механізована бригада

79 десантно-штурмова бригада

30 механізована бригада

503 батальйон морської піхоти 36 обрмп

17 танкова бригада

Українська сторона СЦКК

Обстріли й поранення

У неділю 8 квітня з початку доби до 18:00 було зафіксовано 12 обстрілів українських позицій з боку бойовиків, повідомив прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї агресор вів вогонь по українських укріпленнях поблизу Водяного та двічі Лебединського.
Також з гранатометів обстріляні українські опорні пункти неподалік Широкиного, з великокаліберних кулеметів – в районі Водяного, а з стрілецької зброї – поблизу Авдіївки.

На Луганському напрямку із гранатометів різних систем обстріляні оборонці Кримського та Валуйського, а неподалік Світлодарська вівся снайперський вогонь.

“Унаслідок бойових дій чотири українські захисники отримали поранення. Постраждалих воїнів оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу”, – повідомили в штабі.

Читайте також:
Великдень без ексцесів: поліція прозвітувала про аудиторію богослужінь

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна