“ДНРівці” засудили свою жінку-держслужбовця на 10 років за шпигунство

Сепаратисти “ДНР” заявили, що їхній “військовий трибунал” засудив до 10 років позбавлення волі мешканку Донецька за “шпигунство на користь спецслужб України”.
Таку інформацію опублікували сепаратистські ЗМІ.

За їхніми даними, донеччанку засуджено за “шпигунство”.

“Вироком військового трибуналу “на правах палати Верховного суду Донецької народної республіки” громадянка Г. визнана винною у вчиненні злочину, передбаченого статтею 321 КК ДНР”, – йдеться в повідомленні.

Жінка, що була “держслужбовцем” у сепаратистському утворенні, нібито на користь України вела збір і передачу даних, що стосуються її службової діяльності в “ДНР”.

“Виконуючи завдання іноземної розвідки, в період з лютого по жовтень 2016 року Г. за допомогою мережі інтернет передавала в СБУ відомості про співробітників Фонду державного майна”, а також іншу цікаву інформацію про діяльность Фонду”,  – зазначено в повідомленні.

Читайте також:
“ДНР” засудила громадянку України до 17 років ув’язнення за шпигунство

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна