Українські партизани під Горлівкою побили і роззброїли бойовиків, – штаб АТО

 

Минулої неділі, 1 квітня, група невідомих у передмісті Горлівки (ОРДО) здійснила напад на двох бойовиків, побила їх та відібрала зброю.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО з посиланням на розвідку штабу.

Подія сталася в населеному пункті Гольмівський у смузі відповідальності одного з підрозділів так званої 3-ї мотострілецької бригади російсько-окупаційних військ (3 омсбр, “народна міліція ДНР”).

Двом бойовикам завдано тілесні ушкодження різної ступені тяжкості. “Партизани” заволоділи табельною зброєю окупантів та зникли у невідомому напрямку.
“Незважаючи на оголошений окупантами план перехоплення, по гарячих слідах нападників затримати не вдалось. Їх пошуки тривають й досі”, – повідомили у прес-службі штабу.

Зазначається, що через інцидент у місцях дислокації бойовиків посилено заходи охорони та оборони.

Із заявленого у штабі роблять висновок: “На непідконтрольних уряду України територіях набирає обертів партизанський рух, мета якого – якомога більше ускладнити життя окупанту”.

Як відомо, смт Гольмівський — селище міського типу Донецької області, адміністративно підпорядковане Микитівському району міста Горлівка (непідконтрольна уряду України територія).
Українські війська підійшли майже впритул до Гольмівського, після того як у листопаді 2017 року зайняла селища Гладосове і Травневе в “сірій зоні”.

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна