Помер відомий телеведучий Олесь Терещенко

У понеділок, 12 березня, о 18:40 помер наш колега, друг, заслужений журналіст України Олесь Терещенко.

Про смерть відомого телеведучого повідомляє “UA:Перший” у соцмережах.

“Олесь боровся з онкологічним захворюванням, проходив курси хіміотерапії і, попри складну хворобу, не втрачав оптимізму та віри, що зовсім скоро повернеться на екрани з програмою “Про головне”, – ідеться в повідомленні.

На Першому національному Олесь Терещенко працював з січня 2009 року та був обличчям телеканалу, провідним телеведучим. Був нагороджений премією “Телетріумф” у номінації “За значний внесок у розвиток українського телебачення”.

Олесь Терещенко (нар. 9 січня 1975) – з Донецька, з родини української родини, його батько теж був тележурналістом на УТ-1.

Після закінчення Інституту журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Олесь у складі нової команди програми “Післямова” на телеканалі “1+1” у 1997 році створив “Телевізійну службу новин”, був знаним кореспондентом-міжнародником.

2 серпня 2017 року журналіст звернувся до колег і громадськості України з проханням про допомогу для лікування важкого онкологічного захворювання. Олесь боровся до останнього, але хвороба виявилася сильніша.

Царство небесне. Пам’ятаємо й сумуємо.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна