Бойовики знову обстріляли авто співробітників ДФС

 

Протягом двох діб підтримувані Росією бойовики двічі обстріляли автомобіль працівників Донецької фільтрувальної станції, ніхто не постраждав.

Як передає “Новинарня“, про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Авто обстріляли поблизу Авдіївки. Ніхто із співробітників ДФС не постраждав.

“Ураховуючи результати трасологічної оцінки місцевості порушення режиму припинення вогню, українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ про те, що застосування стрілецької зброї з боку ЗС України на даній ділянці дороги є абсолютно неможливим”, – йдеться у повідомленні.

В СЦКК заявили, що розцінюють ці обстріли як провокацію, спрямовану на дискредитацію ЗСУ з метою створення чергової “фейкової картинки”.

У зведенні станом на 18:00 штаб АТО повідомляв, що внаслідок ворожого вогню 13 березня один український воїн отримав бойову травму, його доправлено до лікувального закладу в задовільному стані.

Читайте також:
Бойовики обстріляли авто з працівниками Донецької фільтрувальної станції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна