Доба АТО: один загиблий, троє поранених

 

Минулої доби, 11 березня, російсько-окупаційні війська чотири рази обстріляли позиції сил АТО на Сході.
Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу операції.

На Луганському напрямку противник з гранатометів та великокаліберних кулеметів вів вогонь по укріпленнях ЗСУ в районі населених пунктів Троїцьке, Луганське та Новозванівка.

На Донецькому напрямку бойовики російсько-окупаційних військ з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли сили АТО в районі населеного пункту Верхньоторецьке.

На жаль, за минулу добу маємо втрати особового складу: під час виконання бойових завдань загинув один український військовослужбовець. Ще троє захисників отримали поранення. Їм надано необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, у вечірньому зведенні йшлося про те, що на Донеччині під час виконання бойового завдання з перевезення майна внаслідок підриву загинув український військовослужбовець, ще один армієць зазнав поранень під час перевірки мінного поля.

Загалом з початку березня, відповідно до бойових зведень штабу АТО, загинули вже п’ять українських військових.

Читайте також:
“Душа роти”. Під обстрілом на Світлодарській дузі загинув
Іван Рященко з Вільногірська. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна