У Польщі під колеса фури потрапив легковик із шістьма українцями

 

У четвер, 8 березня, в Польщі автомобіль “Форд” з українцями з’їхав на зустрічну смугу й потрапив під колеса вантажівки.

Трагедія сталася на національній автодорозі №28 у Бірчі Перемишльського повіту Підкарпатського воєводства, повідомляє ТСН з посиланням на видання nowiny24.pl.

“Поліцейські встановили, що водій Ford, рухаючись у напрямку до Перемишля, раптово виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою з причепом. У момент ДТП на дорозі було дуже слизько”, – зазначила Магдалина Стекура з муніципальної поліції Перемишля.

У мікроавтобусі було шестеро українців. Водій та пасажир загинули одразу ж. Ще чотирьох пасажирів із різними травмами госпіталізували до лікарні. Одного з них, у тяжкому стані, транспортували гелікоптером рятувальної служби.

Зазначається, що українські заробітчани їхали із сусідньої Старої Бірчі. Вони працювали на реконструкції моста в Бірчі. До місця призначення не доїхали півкілометра.

42-річний водій вантажівки не постраждав. У поліції кажуть, що він був тверезий.

Читайте також:
ДТП за участю двох українських авто в Польщі: п’ятеро загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна