Під Авдіївкою від кулі снайпера загинув 19-річний Олександр Сівко

 

Стало відоме ім’я військового, який загинув на Донбасі 25 лютого 2018 року. Це боєць 1-го батальйону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Олександр Сівко. Йому було 19 років.

Олександр загинув від кулі снайпера на Донеччині, позиції шахта “Бутівка” під Авдіївкою.

ОЛЕКСАНДР СІВКО

Хлопець народився 7 травня 1998 року в смт Пісківка Бородянського району Київської області. В 2016 році закінчив Київський професійний ліцей будівництва і комунального господарства. Отримав спеціальність електромонтажника та слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування на автомобільному транспорті.

В квітні 2017-го Сашко вирішив вступити на військову службу і вже за місяць підписав контракт. Після проходження підготовки в НЦ “Десна” ніс службу в 1-му батальйоні 95 ОДШБр.

Вдома на нього чекали батьки та старший брат.

У зведенні штабу АТО у той день зазначали, що на Донецькому напрямку загарбники застосували 82-мм міномети та стрілецьку зброю біля Водяного на Приазов’ї, а зі стрілецької зброї – обстрілювали захисників шахти “Бутівка”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна