Російські фанати напали на ультрас “Динамо” в Греції

 

В Афінах (Греція) російські уболівальники напали па фанатів київського «Динамо».

Як зазначається, інцидент стався в одному з барів у центрі столиці Греції. Російськомовні чоловіки напали на українців, вболівальників фанатської групи «Родичі», які відпочивали в закладі.

Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на Zaxid.net.

Зазначається, що серед українців були і вболівальники ФК «Дніпро».

За версією постраждалих, десять фанатів «Динамо» пішли гуляти по місту, після відвідування закладу. Вони розбилися на невеликі групи і мали намір оглянути пам’ятки Афін, але на них напали більше тридцяти фанатів московського «Спартака», які спеціально приїхали до Афін для провокацій.

Шість ультрас киян були відрізані від основної групи. Вони спробували сховатися в барі, на відеокамерах якого і зафіксована бійка.

За інформацією видання, фанати розбили вікна і зломали кілька столів у кафе, працівники закладу не постраждали. Поліція, що приїхала на місце події, заарештувала щонайменше 16 російських хуліганів, іншим вдалося втекти.

Раніше інша група фанатів з України зазнала нападу грецьких анархістів, коли кияни оформляли документи для заселення в готель.

Нагадаємо, напередодні речник Асоціації Грецьких Підприємців в Україні Костас Онисенко попередив про можливі провокації з боку грецьких анархістів.

Нагадаємо, що сьогодні відбудеться матч АЕК – Динамо в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна