Затриманий у Криму за “шпигунство” Костянтин Давиденко арештований у Москві

 

Лефортовський суд Москви обрав запобіжний захід – арешт на два місяці – для затриманого в окупованому Сімферополі громадянина України Костянтина Давиденка.

Про це повідомляє агенція РІА “Новости” із зали суду 13 лютого.

“Суд постановив: клопотання слідства задовольнити, обрати щодо Давиденка міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту до 11 квітня”, – оголосила рішення суддя Олена Галіханова.

Як повідомляла “Новинарня“, Костянтина Давиденка затримали співробітники ФСБ в окупованому Сімферополі 11 лютого та звинуватили в “шпигунстві” на користь України.

Костянтин Давиденко родом із Шахтарська. Працював фахівцем з оцінювання рухомого і нерухомого майна. Після окупації частини території Донецької та Луганської областей проживав у Харкові.
За словами друга затриманого, вони бачилися перед поїздкою до окупованого РФ Криму, куди Давиденко поїхав в особистих справах.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна