На Донеччині поліцейський з іншої області вбив місцевого. ОНОВЛЕНО

 

На Донеччині поліцейський з іншого регіону вбив місцевого мешканця.
Як передає “Новинарня“, про це інформує прес-служба ГУ НП області.

Повідомлення про подію надійшло 10 лютого близько першої години ночі.

“Встановлено, що поліцейський прибув на Донеччину у підкріплення з іншої області. Під час конфлікту на побутовому ґрунті ним було застосовано табельну вогнепальну зброю у відношенні цивільної особи. В момент події він знаходився поза службою у цивільному одязі.
Потерпілий – мешканець м.Часів Яр (Бахмутський район), 1969 року народження”, – зазначено в повідомленні.

Подію кваліфіковано за ст. 115 “умисне вбивство” Кримінального кодексу України. Вирішується питання про передачу справи до органів прокуратури. Поліцейського затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Інші обставини події наразі з’ясовуються.

ОНОВЛЕНО. Співробітник поліції, який застрелив із табельної зброї цивільного в місті Часів Яр під Бахмутом, є інспектором штабу батальйону “Дніпро-1”.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

“Прокуратура Донецької області розслідує кримінальне провадження за фактом вбивства чоловіка інспектором штабу батальйону “Дніпро-1”.

Установлено, що 9 лютого у місті Часів Яр жінка запросила до себе додому знайомого та сімейну пару. Гості впродовж вечора розпивали спиртні напої, згодом дружина знайомого пішла додому, а господарка квартири лягла спати. Прокинутися жінку змусили крики та лайка чоловіків, які з’ясовували між собою стосунки. Коли побігла до кухні, щоб подивитися, що сталося, її вдарили по голові, від чого вона знепритомніла та впала на підлогу.
Під час сварки 48-річний співробітник батальйону “Дніпро-1” здійснив у 48-річного опонента постріл з табельної зброї, від чого останній помер.

Читайте також:
У суді в Сєвєродонецьку скоїв самогубство військовий Нацгвардії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна