Муженко: Ми не збираємося форсувати Волгу

 

Начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко заявляє, що українська армія не розробляє планів дій за межами України, зокрема в РФ.

Про це він сказав під час зустрічі з членами Київської асоціації військових аташе, повідомляє прес-служба Міноборони 9 лютого.

Ми не збираємося форсувати Волгу. Ми збираємося йти по своїй території і по своїй землі. І як би хто які б “фейкові” там не вкидав документи, в нас немає завдань за межами кордонів України”, – сказав він, коментуючи зокрема підроблені накази про наступ на Донбасі, поширені в сепаратистських медіа.

За словами головнокомандувача Збройних сил, загрози для безпеки та територіальної цілісності України можуть виходити відразу з кількох напрямків і, виходячи з цього, одним із ключових пріоритетів воєнної реформи та підготовки військ є підвищення їх мобільності.

Читайте також:
“Ні, ви не одні з найсильніших в Європі”.
Консультант Глен Грант – чесно про реформи в ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна